Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011

ΣΠΙΘΙΣΤΕΣ προπηλακίστηκαν και εκδιώχθηκαν χτες το απόγευμα στην ΑΣΟΕΕ!!!

(Αναδημοσίευση από http://spithakentroathinas.blogspot.com/2011/03/blog-post_12.html)

ΣΠΙΘΙΣΤΕΣ προπηλακίστηκαν και εκδιώχθηκαν χτες το απόγευμα στην ΑΣΟΕΕ
γιατί Άκουσον Άκουσον πήγαν να ενημερώσουν με αφίσες για την εκδήλωση της ΣΠΙΘΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ και ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΠΙΘΩΝ στην ΑΤΤΙΚΗ που θα γίνει την ΔΕΥΤΕΡΑ 14 / 3 Με θέμα : «Σπίθα: Παλλαϊκό Κίνημα Αντίστασης Και Αναγέννησης» με κεντρικό ομιλητή τον πρ. πρύτανη του πάντειου πανεπιστήμιου ΒΑΣΙΛΗ ΦΙΛΙΑ μέλος της προσωρινής συμβουλευτικής επιτροπής της ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ του Μίκη Θεοδωράκη.

ΔΕΝ άρεσαν οι αφίσες που μιλούσαν για ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ & ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ σε μία ομάδα που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην ΑΣΟΕΕ και με το επιχείρημα ότι ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ είναι φασίστας και με πρόσχημα τους αγώνες του θέλει να φέρει από την πίσω πόρτα την φασιστική νοοτροπία !!! Έτσι λοιπόν κατέβασαν όλες τις αφίσες που είχαν κολλήσει οι σπιθιστές και τους προπηλάκισαν και τους έσπρωξαν προς τα έξω λες και ήταν στο σπίτι τους.

Οι σπιθιστές εξήγησαν στους πολίτες αυτούς ότι η δική τους πράξη αυτή καθε αυτή έχει μέσα της την φασιστική νοοτροπία αφού το πανεπιστήμιο είναι πρώτον χώρος διακίνησης ιδεών και δεν θα πρέπει αυτό να παρεμποδίζετε με κανένα τρόπο.Δεύτερον Η σπίθα δεν έχει να χωρίσει τίποτα από εκείνες τις αντιστασιακές δυνάμεις που θέλουν την πλήρη ανατροπή του κομματικού συστήματος και μιας εξαρτημένης εξουσίας που θέλει τους ανθρώπους χωρισμένους και μαλωμένους στο διηνεκές για να μπορεί να εξουσιάζει ανενόχλητη και για πάντα.

Τρίτον ότι είναι τουλάχιστον ντροπή να μιλούν για τους αγώνες του ΜΙΚΗ με αυτόν τον τρόπο χωρίς να έχουν μελετήσει την ιστορία του και μόνο και μόνο επειδή άκουσαν να λέγονται διάφορα από εδώ και από κει και επίσης είναι με παρωπίδες εκείνος που δεν έψαξε και δεν ψάχνει να βρει ποιος είναι αυτός που προπηλακίζει και διώχνει γιατί τελικά μπορεί να είναι ο φυσικός του σύμμαχος και να μην το γνωρίζει .

Τέταρτον ότι η Σπίθα δεν είναι ένα Κόμμα αλλά μία κίνηση ανεξάρτητων πολιτών που με γνώμονα τα λαϊκά συμφέροντα έρχονται να συνεργαστούν με Ελευθερία και αμεσοδημοκρατικά για την λαϊκή κυριαρχία, την εθνική ανεξαρτησία , την ισοπολιτεία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την οικολογική ισορροπία , την πατριωτική αναγέννηση και μακριά από την σπίθα η ΤΑΥΤΗΣΗ με άλλους μηχανισμούς και κόμματα που καπηλεύονται τον όρο ΠΑΤΡΙΔΑ για να υποστηρίζουν τελικά φασιστικές - ναζιστικές - ρατσιστικές - νεοναζιστικές πολιτικές.
Χαρακτήρισαν δε, τη μορφή του αγώνα μας ως αγώνα απελευθερωτικού. Οι κοινωνικές-ταξικές αντιθέσεις δεν έχουν φυσικά εξαφανιστεί. Όμως όλες οι δυνάμεις της οικονομικής ολιγαρχίας μαζί με τα παρασιτικά επαγγέλματα ανήκουν στο στρατόπεδο της ξένης εξάρτησης. Αντίθετα το στρατόπεδο των ανεξάρτητων πολιτών το αποτελούν όλες οι υγιείς κοινωνικές δυνάμεις - θύματα εκμετάλλευσης και εξαπάτησης οικονομικής και πολιτικής, του μπλοκ της ξένης εξάρτησης.

Πέμπτον κανένας δεν έχει το δικαίωμα διώχνει σανα είναι χωροφύλακας από τον πανεπιστημιακό χώρο τον οποιοδήποτε που θέλει να πει την άποψή του και να ενημερώσει τους φοιτητές και τους καθηγητές για μία δραστηριότητά του. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ και θα παλέψουμε στην πράξη για ένα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΊΜΙΟ που όλοι θα σέβονται την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ όλων. ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΝΑΓΚΑΣΜΟ & ΕΞΑΡΤΗΣΗ.

Μετά από αυτά οι σπιθιστές αποχώρισαν για να μην εμπλακούν σε μία βιέη σύγκρουση που το μόνο που θα εξυπηρετούσε θα ήταν η ΕΞΟΥΣΙΑ να τρίβει για μια φορά ακόμα τα χέρια της γιατί χώρισε τους πολίτες σε αντίπαλα στρατόπεδα.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου