Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ: Η ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!

Έπειτα από συννενόηση όλων των μελών της, η ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ αποφάσισε να συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (στην Λεωφόρο Λαυρίου, στο ύψος των εισόδων της πόλης του Μαρκοπούλου, την Κυριακή, 13 Μαρτίου, στις 11:00 π.μ.) ενάντια στη παράνομη κατασκευή ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ στη Κερατέα.

Στη Κερατέα εδώ και τρεις μήνες εξελίσσεται σε μικρογραφία η ανήθικη πολιτική του ελληνικού κράτους, ενάντια σε όλους τους πολίτες! Μας λένε: "Δε μας ενδιαφέρει η νομιμότητα, δε μας ενδιαφέρει το μέλλον των παιδιών σας, δε μας ενδιαφέρει η ποιότητα ζωής σας, δε μας ενδιαφέρει το περιβάλλον και η φύση. Θέλουμε να κάνουμε στη Κερατέα ΧΥΤΑ!" Ε, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ: "ΟΧΙ! ΕΔΩ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΥΤΑ! ΟΥΤΕ ΕΔΩ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΕΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!".

Ο αγώνας της Κερατέας λοιπόν είναι αγώνας ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Γι' αυτό καλούμε κάθε φίλο Σπιθιστή να συμπαρασταθεί σε αυτόν τον αγώνα, ο οποίος μπορεί να εξελιχθεί σε ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ από όλες τις απάνθρωπες πολιτικές που εφαρμόζουν οι δούλοι του κεφαλαίου και των εργολάβων!

Έδώ και τρεις μήνες, δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται στη περιοχή του Οβριοκάστρου και φυλάνε τα μηχανήματα των εργολάβων! Δε δίστασαν μάλιστα να τρομοκρατήσουν και το κέντρο της πόλης, "βομβαρδίζοντας" με καπνογόνα και κάνοντας χρήση βίας σε γυναίκες, ηλικιωμένους και προχωρώντας σε συλλήψεις ατόμων "κατασκευάζοντας" κατηγορίες εις βάρος τους! ΦΤΑΝΕΙ!

Ας είναι η Κερατέα η αρχή του τέλους της ασυδοσίας των δουλοχρήματων, προσκυνημένων στο κεφάλαιο, Ελλήνων πολιτικών...

ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ! ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΑ! ΑΣ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ... ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

ΣΠΙΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΗ!

ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


"Όταν σφίγγουν το χέρι, ο Ήλιος είναι βέβαιος για τον κόσμο..."




Διαβάστε επίσης:



Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ              ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ,  23/02/2011.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                                             
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ                                           

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας εναντίον της κατασκευής του ΧΥΤΑ Κερατέας-Κάλεσμα σε δράση!

Ο Δήμος Μαρκοπούλου συμπαριστάμενος στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων της Κερατέας και σε πλήρη συμφωνία και  συνεργασία, με τους όμορους Δήμους Σαρωνικού, Κορωπιού, Παιανίας-Γλυκών Νερών και Λαυρεωτικής, διοργανώνουν από κοινού, Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην Λεωφόρο Λαυρίου, στο ύψος των εισόδων της πόλης του Μαρκοπούλου, την Κυριακή, 13 Μαρτίου, στις 11:00 π.μ.

Καλούμε σε συμμετοχή όλους τους πολίτες της περιοχής των Μεσογείων, διότι η έμπρακτη αλληλεγγύη τους, είναι ζωτικής σημασίας, για τους αγωνιζόμενους συμπατριώτες μας, της Κερατέας.

Θεωρούμε επίσης, ότι είναι χρέος μας να αναδείξουμε το δίκαιο του αιτήματος, για ανάκληση της απόφασης κατασκευής του ΧΥΤΑ στην Κερατέα!

Είμαστε υποχρεωμένοι ακόμα, να διαδηλώσουμε για όλα αυτά που μας πληγώνουν: Την αδιαφορία για τις επιπτώσεις του ως άνω έργου στη Νοτιοανατολική Αττική, τις αρνητικές διαθέσεις του Κράτους, που διαρκώς υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής στην περιοχή μας (Λατομεία, Αεροδρόμιο, ΧΥΤΑ) και την πρωτοφανή (όσο και περίεργη) προσπάθεια διαρκούς υποβάθμισης του ζητήματος, από ορισμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Οι Δήμαρχοι :



Κορωπίου: Δημήτρης ΚΙΟΥΣΗΣ.

Λαυρεωτικής: Κώστας ΛΕΒΑΝΤΗΣ.

Μαρκοπούλου: Σωτήρης ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ.

Παιανίας – Γλυκών Νερών: Δημήτρης ΔΑΒΑΡΗΣ.

Σαρωνικού: Πέτρος ΦΙΛΙΠΠΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου