Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!

Η ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ δια του εκπρόσωπού της, θα μεταφέρει σε πραγματικό χρόνο τα όσα συμβαίνουν στη πρωτεύουσα της Κρήτης, με την επιστροφή του Μίκη Θεοδωράκη στη γενέτειρά του για τη συναυλία του Canto General απόψε (20.30) και την 2η πανελλαδική του ομιλία για τη Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών αύριο.

Διαβάστε επίσης:
ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ! ΕΝΑ ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!

ΣΑΒΒΑΤΟ 26.03.2011

17:00> Βρισκόμαστε ήδη στο γήπεδο και περιμένουμε τον Μίκη. Δεύτερη σειρά στο κέντρο, πλάι στην "οικοδέσποινα" ΣΠΙΘΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ! Στα μεγάφωνα τα τραγούδια του Μίκη...

18:30> Μόλις ανακοινώθηκε η παρουσία της ΣΠΙΘΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ από τα μεγάφωνα! Η ΣΠΙΘΑ μας στον "πυρήνα" της Κίνησης!

18:44> "Πάρ'το γεράνι μας, πάρ' το στεφάνι μας, στη Δραπετσώνα πια δεν έχουμε ζωή... Κράτα το χέρι μου και πάμε αστέρι μου"... στα ηχεία η "Δραπετσώνα", σε αναμονή του Μίκη...

18:49> ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΜΙΚΗΣ!!!

20:19> Εκπληκτικό νέο που προέκυψε από την ομιλία του Μίκη: Ο συνταγματολόγος Στέφανος Κασιμάτης και η επιστημονική επιτροπή του, ετοιμάζουν ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

20:55> Η ομιλία έληξε με τους ήχους του "ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΗΛΙΕ ΝΟΗΤΕ" και "ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.03.2011



11:00> Χαμός στο Ηράκλειο από μυριάδες επισκέπτες-προσκυνητές που φθάνουν για να δουν από κοντά τη μεγάλη επιστροφή του Μίκη στη γενέτειρά του! Το αεροδρόμιο και το λιμάνι έχει κατακλειστεί από Θεοδωρακιστές που σπεύδουν να απολαύσουν το Canto General!!!


13:00> Βρισκόμαστε μπροστά σε πλακάτ της ΣΠΙΘΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στη πλατεία με τα λιοντάρια, που αναφέρει την εξής μαντινάδα: "ΑΝ ΛΑΧΤΑΡΑΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ, ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΡΤΗΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙΣ"

19.30> Μοναδικό θέμα στα πηγαδάκια νέων και μεγάλων η παρουσία του Μίκη στη Κρήτη! Άρχισε ήδη η προσέλευση στο νεόδμητο στάδιο μία και πλέον ώρα πριν τη μεγάλη συναυλία!

19:45> Το μποτιλιάρισμα έξω από το στάδιο ΔΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!

20:53> Μόλις μπήκε ο Μίκης στο στάδιο, το οποιο αν και νεόδμητο λίγο έλλειψε να γκρεμιστεί απο τα παρατεταμένα χειροκροτήματα! Η βραδιά ξεκινά...!!!

22:00> Σύμφωνα με τους διοργανωτές, 5500 άτομα!

23:45> Η μαγική βραδιά έκλεισε με τον Μίκη να τραγουδά "στο περιγιάλι το κρυφό" και να φωνάζει στη στροφή "πήραμε τη ζωή μας λάθος"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου