Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στo Μαρκόπουλο για τη Κερατέα

Κυριακή, 13 Μαρτίου, στις 11:00 π.μ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Λεωφόρο Λαυρίου

Σε κοινή ανακοίνωση των Δημάρχων Λαυρεωτικής, Σαρωνικού, Μαρκόπουλου, Κρωπίας, και Παιανίας και αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Οι Δήμοι Λαυρεωτικής, Μαρκοπούλου, Σαρωνικού, Κρωπίας και Παιανίας συμπαριστάμενοι στο δίκαιο αγώνα των κατοίκων της Κερατέας, διοργανώνουν από κοινού, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Λεωφόρο Λαυρίου, στο ύψος των εισόδων της πόλης του Μαρκοπούλου, την Κυριακή, 13 Μαρτίου, στις 11:00 π.μ.

Η συμμετοχή όλων των πολιτών της περιοχής των Μεσογείων, είναι ζωτικής σημασίας, διότι με τη δράση αυτή θα εκφράσουν την αμέριστη συμπαράσταση και την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στους αγωνιζόμενους κατοίκους της Κερατέας. Είναι χρέος μας να αναδείξουμε το δίκαιο του αιτήματος, για ανάκληση της απόφασης κατασκευής του ΧΥΤΑ στην Κερατέα. Είμαστε υποχρεωμένοι ακόμα, να διαδηλώσουμε για όλα αυτά που μας πληγώνουν: Την αδιαφορία για τις επιπτώσεις του ως άνω έργου στη Νοτιοανατολική Αττική, τις αρνητικές διαθέσεις του Κράτους, που διαρκώς υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής στην περιοχή μας (Λατομεία, Αεροδρόμιο, ΧΥΤΑ) και την πρωτοφανή (όσο και περίεργη) προσπάθεια διαρκούς υποβάθμισης του ζητήματος, από ορισμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».

Οι Δήμαρχοι:
Λαυρεωτικής: Κώστας ΛΕΒΑΝΤΗΣ
Σαρωνικού: Πέτρος ΦΙΛΙΠΠΟΥ
Μαρκοπούλου: Σωτήρης ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ
Κορωπίου: Δημήτρης ΚΙΟΥΣΗΣ
Παιανίας – Γλυκών Νερών: Δημήτρης ΔΑΒΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου