Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

(ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ) 

 

Εκτός από δοτοί είναι και επικίνδυνοι απατεώνες

 

Από την πολιτική και από τη ζωή, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι, όταν οι καταστάσεις είναι ρευστές και επικίνδυνες, τότε οι πολίτες τείνουν ευήκοο ους σε κάθε φήμη και το τελευταίο που έχουν τη δυνατότητα να ερευνήσουν είναι το βάθος και οι αιτίες της κυκλοφορίας αυτών των φημών...

Έτσι, "πληροφορίες" οι οποίες, σε μια ήρεμη κατάσταση, θα απορρίπτονταν ασυζητητί, σε αυτές τις ρευστές καταστάσεις, όχι μόνον γίνονται πιστευτές αλλά οδηγούν και σε σπασμωδικές κινήσεις με οδυνηρά αποτελέσματα.

Αυτές τις ημέρες, και εν αναμονή των συνόδων της 11ης και  της 25ης Μαρτίου, όπου, κατά την ειδησεογραφία, θα κριθεί η περαιτέρω οικονομική πορεία της χώρας, ήρκεσε ένα "ανώνυμο" [;] mail περί "επικείμενης πτώχευσης" για να προκαλέσει κάτι παραπάνω από πανικό, με τρομακτικές επιπτώσεις, αν πιστέψουμε πάλι τα αναγραφόμενα ή κυκλοφορούντα  από τα ΜΜΕ...

Η επιδείνωση της κατάστασης υποδούλωσης

Ας προσπαθήσουμε όμως να δούμε τα πράγματα με ένα ψύχραιμο μάτι.
Η «Κίνηση Ανεξαρτήτων Πολιτών», από την εμφάνισή της, την 1η Δεκεμβρίου 2010, επεσήμανε το γνωστό στους διαχειριζομένους την εν Ελλάδι εξουσία αλλά και τις Βρυξέλλες, αλλά σχεδόν άγνωστο στον Ελληνικό Λαό, ότι τόσο το περιβόητο Μνημόνιο, όσο και η δανειακή Σύμβαση, που υπέγραψε η Κυβέρνηση δια του Υπουργού επί των Οικονομικών, είναι πλήρως αντισυνταγματική και αντίθετη και με αυτές τις αρχές της ευρωπαϊκής νομιμότητας και οδηγεί την Πατρίδα μας σιδηροδέσμια και άνευ δικαιώματος αντίστασης στην ολοσχερή καταστροφή.
Γι' αυτό και ζήτησε την απόρριψη του Μνημονίου και την άμεση απάλειψη όλων εκείνων των επαχθών όρων που αντίκεινται και στο Ελληνικό Σύνταγμα και στην ευρωπαϊκή νομιμότητα.

Τίποτα από αυτά δεν έγινε και, επί πλέον, οι εκπρόσωποι της τρόικας ήρθαν μέσα στην Πατρίδα μας και απαίτησαν ιταμώς να προβούμε στην εκποίηση κρατικής περιουσίας, πλέον των άλλων επαχθών μέτρων που έχουν ήδη ληφθεί, προκειμένου να συνεχιστεί η χορήγηση μέρους του επαχθέστατου για τον Ελληνικό Λαό δανείου...

Και γίναμε όλοι μάρτυρες τραγελαφικών καταστάσεων όπου ο μεν Πρωθυπουργός της χώρας "μάλωσε" τους εκπρόσωπους της τρόικας για όσα είπαν, τα οποία όμως δεν ήταν τίποτε παραπάνω από όσα είχε ήδη, κρυφίως, συμφωνήσει η Κυβέρνηση μαζί τους.

Πλέον αυτών ο περιβόητος Στρος Καν, αφού προηγουμένως 'κάρφωσε' τον κ. Πρωθυπουργό, ότι είχε ζητήσει την βοήθεια τού ΔΝΤ παράλληλα με αυτήν της ΕΚΤ, από το 2009, έρχεται, μόλις προχθές και ιταμότατα μας κατηγορεί συλλήβδην ότι "είμαστε μέσα στα σκ...", [αυτούσια έκφραση του Στρος Καν...].

Μια στημένη επιχείρηση αποπροσανατολισμού

Γνωρίζοντας ότι στις συνόδους του Μαρτίου θα αποδεχθούν τα νέα δεσμά του «Συμφώνου Σταθερότητας» και της πώλησης της κρατικής περιουσίας, για να χρυσώσουν το χάπι και να εξαπατήσουν το λαό εμφάνισαν πως κινδυνεύει δήθεν η επιμήκυνση του δανείου και η μείωση των επιτοκίων, που είχαν ήδη συμφωνηθεί. Έτσι μπροστά στο φόβο μιας δήθεν άμεσης πτώχευσης  - την οποία θέλουν να μας επιβάλουν αργότερα, αφού πρώτα θα μας έχουν αγοράσει για ένα κομμάτι ψωμί - να εμφανίσουν ως επιτυχία τα νέα δεσμά που συμφώνησαν!

Γι' αυτό έστησαν ένα επικοινωνιακό θέατρο στο οποίο έπαιξαν μεγάλο ρόλο τα ΜΜΕ που λίγες μέρες πριν την 11 Μαρτίου παρίσταναν σχεδόν επικείμενη την άμεση πτώχευση αλλά και επιστράτευσαν και τα όπλα ενός βρώμικου διαδικτυακού παιγνιδιού, σύμφωνα με τους κανόνες της εξαπάτησης που απεργάζονται διεθνή χαλκεία. Ένα ανώνυμο[;] διαδικτυακό μήνυμα περί πτώχευσης, ήρθε να συμπληρώσει την ρευστότητα της 'απειλητικής" κατάστασης με αποτέλεσμα, αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα του τύπου, να έχουν ήδη εξαχθεί στο εξωτερικό τεράστια χρηματικά ποσά από τους επιτηδείους αλλά και από απλούς ανθρώπους...

Γνωρίζουμε  λοιπόν πολύ καλά ότι αυτά που θα ακουστούν την 25η Μαρτίου έχουν ήδη αποφασιστεί και απλά αυτές τις μέρες βρισκόμαστε ενώπιον ενός θεάτρου νέας παραπλάνησης του Ελληνικού Λαού η οποία άρχισε από χθες με τον πανηγυρισμό από τον κ. Πρωθυπουργό για την επιμήκυνση και τη μείωση των επιτοκίων για να φτάσουμε σε κάποιο 'χάιδεμα" την 11η και την 25η Μαρτίου που θα επιτρέψει στον κ. Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση του να πανηγυρίσουν ότι έσωσε την χώρα από την καταστροφή[!]" ενώ παράλληλα έχουν εξαπολυθεί μύδροι κατά των "κακών ελλήνων" που διέδιδαν τα περί πτώχευσης. Χωρίς αιδώ λοιπόν διάφοροι φιλοκυβερνητικοί κονδυλοφόροι, έστω και δειλά, αποδίδουν και τις φήμες που οι ίδιοι κυκλοφόρησαν σε αντίπαλα προς την Κυβέρνηση πολιτικά κόμματα!
 Έτσι και η Κυβέρνηση επιχειρεί να εξαπατήσει  για άλλη μια φορά τον Λαό με τις [ανύπαρκτες ] επιτυχίες της και να σπιλώσει ταυτόχρονα τους πολικούς της αντιπάλους..

Όμως ο Ελληνικός Λαός έχει πάψει πλέον να "τρώει κουτόχορτο και το μόνο που σίγουρα γνωρίζει είναι ότι εκείνη που έχει πτωχεύσει ανεπανόρθωτα είναι η ίδια η πολιτική της Κυβέρνησης και οι άθλιες συκοφαντικές της μεθοδεύσεις,
Πρέπει αμέσως να απομακρυνθεί αυτή η Κυβέρνηση γιατί βουτηγμένη στο ψέμα και την απάτη δεν μπορεί πλέον  να στηρίξει στοιχειωδώς τα πάσης φύσεως συμφέροντα του Λαού μας [οικονομικά, κοινωνικά, εθνικά].

Και ο εκβιασμός πως μετά από εμάς ακολουθεί το χάος δεν πιάνει πλέον. Όλοι γνωρίζουμε πως αποτελούν τη χειρότερη δυνατή λύση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου