Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΟΡΘΙΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ! Η ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΤΟΥΣ!

Για ακόμη μία φορά, η ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ έδωσε το παρόν στο μπλόκο του ΒΙΟ.ΠΑ. στη Κερατέα, συμπαραστεκόμενη στους κατοίκους του "μικρού γαλατικού χωριού" των Μεσογείων ενάντια στο κράτος της βιας, της βαρβαρότητας, της ανηθικότητας και της ανομίας που υπερασπίζεται σθεναρά τη παράνομη κατασκευή ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ στην αρχαιολογική περιοχή του Οβριοκάστρου. Η ψιλή βροχούλα δε στάθηκε ικανή να χαλάσει το κλίμα στους αγωνιστές του μπλόκου!


Από τα ηχεία ακούστηκε ξανά η μουσική του Μίκη με τον Γρηγόρη να καλεί τους αγωνιζόμενους κατοίκους να "σφίξουν το χέρι" και τη Μαρία να καλεί άπαντες σε "πάλης ξεκίνημα, νέους αγώνες"... Αυτή τη φορά μάλιστα, η ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ δώρισε στους κατοίκους της Κερατέας που βρίσκονται στο μπλόκο του ΒΙΟ.ΠΑ. νύχτα-μέρα, τρία CD's με τραγούδια του αγώνα του Μίκη Θεοδωράκη, ως αιώνια πηγή έμπνευσης των αγώνων των Ελλήνων, ενώ σε "κοινή θέα" βρίσκονται πλέον και οι αφίσες της ΣΠΙΘΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση αντικρύσαμε τους κατοίκους της Κερατέας να έχουν ακμαιότατο ηθικό, πιο ακμαίο μάλιστα, μετά και την χθεσινοβραδινή (ξημερώματα Πέμπτης) άνανδρη επίθεση των ΜΑΤ στο άλλο μπλόκο του Λαυρίου, όπου δύο (!) διμοιρίες έκαναν έφοδο τραυματίζοντας τέσσερεις υπερήλικες που βρίσκονταν εκεί! Πότε επιτέλους θα καταλάβει η κυβέρνηση των εργολάβων πως οι επιθέσεις και τα χημικά των ΜΑΤ, έχουν ως αποτέλεσμα να συσπειρώνεται ο κόσμος, αντί να "γονατίζει". Και αυτή την ώρα, ο "μικρός λαός" της Κερατέας στέκεται όρθιος, αλλά σε κάθε περίπτωση χρειάζεται τη συμπαράσταση όλων των Ελλήνων.

Η ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ στέλνει συνεχές κάλεσμα προς όλους τους φίλους της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών, αλλά και προς όλους τους Έλληνες της Αττικής να πλησιάσουν στο μπλόκο του ΒΙΟ.ΠΑ. και να αντικρύσουν ιδίοις όμασι τους "πληρωμένους αλλοδαπούς" και "στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ" που βρίσκονται εκεί και αγωνίζονται! Οι "πληρωμένοι αλλοδαποί" μάλιστα θα τους κεράσουν και καφέ ή κρασί, ενώ πάνω από τα κεφάλια τους θα κυματίζουν δεκάδες σημαιάκια με την ελληνική σημαία. Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά οι "πληρωμένοι αλλοδαποί του ΣΥΡΙΖΑ" γουρουνοκέφαλε και ανεγκέφαλε Πάγκαλε... Ειδικά αυτούς τους "πληρωμένους αλλοδαπούς" ιερείς των μπλόκων (τρεις ιερείς και ένας Δεσπότης!) τους έχουμε μέσα στη καρδιά μας, όλοι εμείς που τους γνωρίσαμε από κοντά...

Και η μάχη στο γαλατικό χωριό συνεχίζεται...


ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου